Comenzi si Suport Whatsapp 0750 467 776

Politica Retur

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. mimomag.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Produsele vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la sediul mimomag.ro Str Tudor Jarda Nr1, Bistrita, Jud Bistrita-Nasaud, pe PROPRIA CHELTUIALA împreună cu Formularul de Retur completat. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, nu ajung la noi in starea in care le-am trimis sau nu au cutia originala, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur la adresa de e-mail. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar . Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Pentru obținerea formularului de retur va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: mimomag.romania@gmail.com

De asemenea produsele trebuie ambalate corespunzator astfel incat sa nu fie deteriorate pe durata livrarii.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online mimomag.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Transport Rapid

Livrare rapidă oriunde în țară în 2-4 zile lucratoare.

Asistență 24/7

Ai întrebări? Contactează-ne pe email sau pe Facebook.