Comenzi si Suport Whatsapp 0750 467 776

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezente pe site-ul mimomag.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea email-urilor legate de produsele prezentate.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor prezentate pe mimomag.ro se face prin intermediul firmei de curierat GLS. Tariful este de 20 LEI si este unic pe tot teritorul Romaniei, indiferent de localitate. Comenzile ce depasesc suma de 199 LEI vor beneficia de transport gratuit. 

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul nostru se face in aceeasi zi daca acestea au fost plasate pana la ora 15:00 sau in ziua urmatoare daca acestea au fost plasate dupa ora 15:00. In momentul preluarii coletului de catre firma de curierat veti fii anuntat prin e-mail. Termenul de livrare este intre 24-48h. Comenzile inregistrate vineri dupa ora 15:00,sambata si duminica se vor livra luni cu ajungere la destinatie in maxium 48h.

In unele cazuri care nu depind de noi sau de firma de curierat (ex: catastrofe naturale, drumuri inchise etc) livrarea poate dura mai mult. In acest caz veti fi contactat.

 

Garanția de livrare a coletului:


1. Oferim garanție suplimentară de livrare impecabilă, care poate fi utilizată în termen de 24 de ore de la primirea produsului.
2. În cazul în care produsele dumneavoastră au fost deteriorate în timpul transportului sau nu sunt cele comandate de dumneavoastră, vă rugăm să ne raportați eroarea în termen de 24 de ore de la livrare. Trimiteți-ne un e-mail care conține o fotografie a ambalajului (eticheta trebuie să fie, de asemenea, afișată clar în fotografie) și a produsului primit, care indică în mod clar zona deteriorată.
3. Vom acorda prioritate soluționării cererii dvs. în cel mai scurt timp posibil și vă vom oferi un produs la schimb.
4. Dacă reclamația este trimisă prea târziu, aceasta va fi procesată ca reclamație privind produsul.

 

Aboneaz

Plata produselor o puteti face ramburs sau cu cardul.

INFORMATII GENERALE PRIVIND PRODUSELE

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a setarilor monitorului sau telefonului dvs. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii mimomag.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

mimomag.ro isi rezerva dreptul de a schimba imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile fara o notificare specifica.

POLITICA DE CONFIDENTAILITATE

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale LEgii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile comunicate de dumneavoastra in timpul procesului de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

POLITICA DE RETURNARE

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. mimomag.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice reclamatie primita dupa 24h de la ridicarea coletului. 24h este un timp suficient pentru a studia produsul si a va asigura ca este in conditii bune.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online mimomag.ro

Transport Rapid

Livrare rapidă oriunde în țară în 2-4 zile lucratoare.

Asistență 24/7

Ai întrebări? Contactează-ne pe email sau pe Facebook.